Aloe vera – vidundermidlet som din daglige rutine mangler

By | 2. februar 2019

Mange skønhedsrutiner involverer desværre en masse skadelige og unaturlige stoffer, og der er efterhånden langt mellem de naturlige plejeprodukter på markedet. Det betyder at de danske forbrugere desværre får rigtig mange usunde produkter ned i kurven og med hjem på hylderne på badeværelset. De produkter, vi bruger på vores krop, har indflydelse på mange ting. Eksempelvis er det dårligt for helbredet at bruge mange af de produkter med skadelige, unaturlige stoffer, og mange kan også give allergi. Derfor er det kun fornuftigt at stoppe op et sekund og overveje, hvad man putter på huden.

Hvordan kan man bruge aloe vera til daglig?

Aloe vera-planten er faktisk en katus, og det kan man blandt andet se på de tykke, saftige blade, som har små piggelignende stikkerter på sig. I Danmark er der mange mennesker, som har en fin, lille aloe vera stående i en urtepotte i stuen, men aloe veraen kan altså meget mere end blot at være til pynt. Aloe vera kan bruges på rigtig mange forskellige måder. Du kan først og fremmest drikke det. Aloe vera-saft kan købes på flaske, og et shot eller to om dagen kan gøre godt for rigtig mange ting. Først og fremmest kan det hjælpe med at skabe balance i mange af kroppens vigtige funktioner, og så kan det også hjælpe mod dårlig ånde og andre problemer i og omkring munden.

Aloe vera er også en mild og plejende ingrediens, hvilket betyder, at du kan finde mange lækre plejeprodukter, som er baseret på aloe vera. Håndsæbe og bodylotion med aloe vera kan være en rigtig god del af din daglige rutine mens den rene aloe vera gel er fantastisk til lindring af øm hud. Det gælder både solskoldning, vintertør hud samt hud, som lige er blevet tatoveret. Shampoo og balsam med aloe vera vil også give dit hår rigtig god pleje. De naturlige ingredienser kan altså give dig rigtig god pleje, uden du behøver at sætte din sundhed på spil.