Billeder til soveværelset

By | 22. januar 2019

For mig er soveværelset et sted, hvor der skal slappes af og lades op. Det skal være hyggeligt, og det skal være dæmpede farver. Der skal ikke være for meget, der kan stresse ens tankegang, når der skal soves. Men jeg havde prøvet slet ikke at have noget på væggene, og det blev for nøgent. Det var ikke det, det skulle være alligevel, der skulle bare et eller andet op. Men det skulle passe ind til resten af rummet – og grønt skulle være så godt for øjnene. Jeg ville derfor have billeder af grønne planter op derinde.

At give væggene liv

Det kan gøres med mere end bare glas og ramme. Min løsning er foto på lærred. Det løfter billeder til et nyt niveau, og de kommer lidt ud i rummet, hvilket klæder dem. Det klæder også mit soveværelse, der nu prydes med grønt liv på væggene. En udsmykning, jeg ikke tror mange har hjemme hos dem selv. Men for mig er det bare helt perfekt. Jeg slapper af, når jeg ser de enkle billeder, der samtidig er så fulde af liv. Det er en god tanke at afslutte en dag med.

Og samtidig var jeg overrasket over den kvalitet, billederne havde. Det havde jeg ikke lige troet var muligt, og især ikke med den pris, jeg betalte for de billeder. Det var lidt af en positiv overraskelse, men den slags overraskelser er altid de bedste overraskelser.

Jeg er blevet så glad for de billeder og det liv,de giver. En anden ting, jeg er glad for, det er, at jeg valgte et firma, der havde rigtig glade kunder på Trustpilot, for det er en rigtig god måde at vise verden, at det er nogen, der kan deres kram. De har helt sikkert også overfor mig bevist, de skal have alle de stjerner.