Bliv inspireret af en skøn boligblog

By | 8. december 2016

En af mine værste guilty pleasures er boligblogs. Jeg elsker at dase i sofaen og blive inspireret af flotte billeder, gode artikler og lækre DIY’s, og når jeg mangler noget nyt til hjemmet, så tjekker jeg altid mine favoritblogs for inspiration og gode idéer. For nylig har jeg været på jagt efter massive egetræsborde, og jeg har søgt nettet rundt på både blogs og webshops. I den forbindelse faldt jeg over en ny boligblog, nemlig interiorinfor.dk, og det er i den grad en blog, der er værd at følge.

Det nordiske hjem

Der er en verden fyldt med dygtige boligbloggere derude, og interiorinfo.dk er en af dem. Her finder du masser af inspiration og kreative idéer til hjemmet – og ikke mindst et meget overskueligt indblik i hvordan du kan bruge diverse møbler. Og lige præcis dét element finder jeg super inspirerende, for det betyder, at der rent faktisk er en mulighed for, at jeg prøver tingene af herhjemme.

På bloggen handler det primært om nordisk indretning, og der er fyldt med håndplukkede tips til boligen og en massiv omgang nordisk livsstil; massive plankeborde, gedigne møbler med kant og gode danske brands. Alt i alt en inspirerende legeplads for alle, der interesserer sig for indretning, og som elsker gode, enkle tips.

Inspiration er alfa og omega

Smukke stillebens, lækker kunst på væggene og grønne planter på vinduer og gulve. Alt sammen ting, der er med til at skabe et moderne, hyggeligt og rart hjem anno 2017. Men hvordan får du skabt lige præcis dét hjem, du drømmer om? Og hvilke møbler og materialer er in i denne sæson?

Det forsøger boligbloggerne at give deres bud på, og det er netop derfor, du bør følge dem. Uden inspiration kommer du let til at køre rundt i den samme cirkel, og du ender ofte med de samme løsninger som altid. Uanset hvor meget du prøver, vil looket bare ikke bliver anderledes – kender du det? Ved at følge forskellige blogs bliver du kontinuerligt inspireret, og du får mod på at afprøve idéer, der ellers virker skræmmende og uoverskuelige – og det her det interessante sker. Det er når grænserne flyttes, der kommer liv og personlighed ind i hjemmet.

Indret med naturlige materialer

Er du, ligesom jeg, på udkig efter nye møbler til hjemmet, så hold øje med alt, der er produceret af naturlige materialer. Selv leder jeg efter et spisebord, men det gælder alt fra lerkrukker og fletkurve til plankeborde og køkkenlåger; de naturlige materialer hitter, og det bliver de ved med længe endnu.