En frisk pause

By | 18. oktober 2018

Normalt ser jeg helst ikke, at min ansatte holder for mange pauser. Det gælder om at holde produktiviteten oppe hele dagen, for i sidste ende er det bundlinjen, det handler om. Frokostpausen er der selvfølgelig, og det er altid muligt at tage vand eller kaffe i løbet af dagen. Men nu er der kommet endnu en pause, som jeg rent faktisk synes godt om. Det er en sjældenhed, men denne er, når de ansatte tager et stykke med frisk frugt. Allerede fordi jeg kan mærke, de bliver i bedre humør af det. Det gør jeg i øvrigt også selv, så den frugt er nærmest magisk i sit virke i vores hverdag.

Den er frisk, sprød og lækker

Der kommer frugt to gange om ugen hos os. Den kommer i skåle i køkkenet, så alle kan tage, når de har lyst til det. Og der er bestemt ingen, der klager over vores levering af frugt. Der er kun ros tilovers, og de ansatte synes, det er det bedste personalegode, vi til tid har fundet på. Det kan jeg ikke lade sidde overhørigt, så selvfølgelig er det noget, vi fortsætter med fremover.

Som sagt er jeg også selv glad for at kunne tage noget lækkert at spise med jævne mellemrum. Den glæde deler jeg med dem alle sammen. Jeg kan heller ikke undvære den ordning. Men når de andre bliver for meget, så truer jeg dem altid med at tage deres frugt fra dem. Jeg mener det ikke, og det ved de godt. Så det er tomme tønder.

Hver dag er noget specielt

Det skal være sådan. Det er fantastisk at vide, at frugt bare gør dagen endnu mere speciel og god. Noget alle kan lide. Og sundt er det oveni, så det trækker da bestemt også i den rigtige retning, når der skal overvejes goder.