Enkle og miljøvenlige huse

By | 17. april 2017

Jeg kan på det varmeste anbefale at få bygget nyt hus – især hvis du er typen, som elsker kvalitet, går højt op i smukt design og sætter pris på enkelthed og en nem hverdag. Med et funklende nyt hus kan du selv bestemme – i hvert fald meget langt hen ad vejen – hvordan dit hus skal udformes, og hvorledes de mange kvadratmeter skal udnyttes. Der er ufattelig lidt spildplads med nye huse – uanset om du vælger et Funkis, et Nordic, et Gårdhave, er du garanteret godt og solidt håndværk, og et smukt og gennemdesignet hus med alle de faciliteter, der udgør et moderne hjem: Hårde hvidevarer, gulvvarme, tidssvarende, lovpligtig vådrumssikring, og top moderne varmeanlæg og ventilation.

Da min familie og jeg flyttede ind i vores nye hus, blev vi glædeligt overrasket over, hvor smukt og enkelt interiøret var. Alt fra hvidevarer til køkkenbord og gulvmaterialer spillede sammen på smukkeste vis – der var ikke noget, der stak af, og alting udgjorde en helhed. Vi havde selv valgt klinker og fliser til badeværelset, og det fungerede virkelig godt. Det, vi var aller gladest for, var gulvvarmen. Med gulvvarme i samtlige rum i huset slap vi helt for at bekymre os om utætte radiatorer og dyre varmepaneler – og det giver en meget bedre udnyttelse af varmen!

Vi valgte at bygge et typisk vinkelhus i Family serien, da denne type hus passede bedst til vores behov, og da vi ønskede en terrasse med læ. Der er dog mulighed for at vælge længe- og knækhus også, hvis man synes bedre om en af disse modeller.