Er flyet forsinket?

By | 12. februar 2018

Først og fremmest er det mere end bare irriterende. Du står der fanget i en lufthavn et eller andet sted i verden, og du har bare ingen muligheder. Det er for de fleste for dyrt at købe en billet til et andet fly, så der er ikke andet for end at væbne sig med en engels tålmodighed og vente på, at du kan komme af sted.

Få en kompensation ved forsinket fly

Der er dog lidt, du kan bruge din tid på, og det er at søge om en kompensation, nu når dit fly er forsinket. Jeg opgav personligt ret hurtigt at tage den direkte med flyselskabet. Jeg kunne ikke se mig selv prøve at tage en kamp mod en gigant, og jeg var bange for, at jeg bare ville løbe panden mod en mur, eller at det skulle vise sig, at jeg ville komme til at bruge endeløse timer på lige det forehavende.

Til mit store held er der hjælp at hente udefra. Der er nemlig firmaer, hvis speciale er at kradse den slags kompensationer ind for passagerer, der strander i lufthavne grundet forsinkelser, aflysninger eller overbookinger. Det var værd at undersøge, og der er nogle stykker, som du kan vælge mellem til dette arbejde.

Professionalisme og pris var afgørende

Blandt de mange muligheder faldt mit valg på det firma, der virkede mest professionelle, og som samtidig havde den laveste pris. En kombination, jeg ikke troede var mulig, men de mange gode anmeldelser af dem talte deres eget tydelige sprog.

De levede bestemt op til det ved min sag også. På ingen tid havde jeg svar fra dem vedrørende kompensationen, og der gik ikke mange dage, før den blev sat ind på min konto. Vildt imponerende og en service på et rigtig højt niveau. Desuden er det altid rart at få lidt kroner og ører ud af den ulejlighed at vente i en lufthavn.