Et stort udvalg af e-bøger hos politikenbooks

By | 22. marts 2019

Jeg kan slet ikke få nok af bøger. Hver gang jeg går forbi en boghandel, skal jeg lige ind og kigge. Det ender næsten altid med, at jeg kommer ud med et par bøger under armen, som jeg bare måtte eje. Jeg er vel, hvad man kan kalde en “bibliofil” – en person, der bare elsker bøger. Faktisk står det sådan til, at der ikke er mere plads i min bogreol, og hvad gør man så lige? Jeg har netop fået øjnene op for e-bøger. En fantastisk oplevelse for mig, der altid er i gang med at læse en bog. Jeg køber mine e-bøger på politikenbooks. Hos politikenbooks har de et supergodt og bredt udvalg af e-bøger i alle genrer. Så uanset om du er til krimi, romaner, kærlig, biografier eller faglitteratur, så kan du finde det hos politikenbooks.

Når jeg skal på ferie eller bare en weekendtur i sommerhus, så har jeg altid svært ved at beslutte mig for, hvilken bog jeg skal have med. Det kan også være, at jeg skal være væk i længere tid, så jeg faktisk bliver nødt til at have flere bøger med. Uanset hvad så er e-bøger fra politikenbooks helt geniale i den sammenhæng. For det første behøver jeg ikke beslutte mig, inden jeg tager af sted, hvilken bog jeg vil læse. Jeg kan nemlig bare gå ind på politikenbooks og downloade e-bøger på farten, eller når jeg er nået frem. For det andet kan jeg have alle de bøger med, jeg ønsker. Jeg bruger min iPad til at læse på, men du kan også hente bøger til din tablet og Kindle. Nemmere bliver det vist ikke. 

På det sidste har jeg kastet mig over alle de spændende biografier, som politikenbooks tilbyder. Jeg har bl.a. læst biografien om Troels Kløvedal, som hedder “Alle Mine Morgener På Jorden”. Den var super spændende og meget inspirerende. Netop nu er jeg i gang med at læse biografien om Michelle Obama, som hedder “Min Historie”. Jeg glæder mig allerede til at komme i gang med den næste e-bog.