Få optimalt udbytte ud af brænde og briketter

By | 20. marts 2017

Har du fået ny brændeovn, eller ønsker du at optimere dit brug af din gamle brændeovn? Hos http://sjælland-brændesalg.dk/ finder du en række artikler, som giver gode råd og inspiration til anskaffelse, opbevaring og fyring med brænde og briketter. Besøg bloggen og bliv klogere på, hvordan du får det meste ud af dit brænde, uanset om brændeovnen er primær varmekilde eller mest til hygge i stuen.

Der er penge at spare med træpiller

Leder du efter alternativer til dit olie- eller gasfyr i hjemmet, kan det betale sig at læse nærmere om træpillefyr. Med et træpillefyr kan du skabe positive fordele for både miljøet og din pengepung. Undersøgelser viser, at du kan spare op til 50% på din årlige varmeregning, hvis du skifter til et moderne træpillefyr. Træpiller er fremstillet af overskudstræ fra træ- og møbelindustrien, og du kan derfor fyre med god samvittighed. Typisk vil et nyt træpillefyr være tjent ind i løbet af 1-2 år, så økonomisk er der gode besparinger at hente allerede inden for nær fremtid.

Når du bestiller dine træpiller hosRoskilde Brændesalg er der flere varianter at vælge imellem. På bloggen kan du finde mere information, gode tips til hvilke kriterier du skal være opmærksom på, og lade dig inspirere til valg af de rette træpiller til dit brug. Her finder du også information om bestilling og levering af træpillerne.

Guide til at få det meste ud af dit brænde

Bloggen byder også på en overskuelig guide til, hvordan du får det meste ud af dit brænde. Den anbefaler for det første, at for at få en ren og effektiv forbrænding, skal bruges tilstrækkeligt tørt brænde. Det sikrer dig det største varmeudbytte og mindsker forureningen af brændeovn og miljø. For det andet er det vigtigt at vælge den rette type brænde. Artiklen rådgiver dig til hvilke typer træ, der egner sig til brændeovne, der fungerer som hjemmets primære varmekilde, samt det bedste brænde til hygge-ovne. Du kan derudover finde gode råd til udendørs opbevaring af brænde, advarsler mod at fyre med andet end brænde, og information om, hvordan ilt-tilførslen til brændet er vigtig for optimal udnyttelse af brændet.

Kig forbi bloggen og find flere artikler.

Lokalt brændselsfirma med personlig service 

Roskilde Brændesalg blev etableret i 2003, hvor 3 landmænd ønskede at gøre billigt kvalitetsbrændsel nemt tilgængeligt til lokalsamfundet. Som kunde hos Roskilde Brændesalg vil du opleve fordelene ved et lokalt firma, der brænder for det gode brænde og den personlige kundeservice. Kig forbi hjemmesiden og find et godt tilbud på brænde.