Ferie? Gør dig jobklar med e-bøger

By | 19. oktober 2018

Selvom kalenderen for mange siger sommerferie, har jeg valgt at bruge ferien på andet end ren og skær afslapning. Jeg var nemlig så uheldig at miste mit job med øjeblikkelig virkning, blot to uger før jeg gik på ferie. Derfor var jeg nu ufrivilligt “indlagt” til en periode uden vished om, om jeg var købt eller solgt. Det nytter dog ikke noget at græde over spildt mælk, og derfor har jeg samlet handsken op, hvorfor jeg bruger ferien på at blive jobklar med en stak e-bøger om ledelse, business og organisationsstruktur. 

Gør mig mere attraktiv over for en potentiel arbejdsgiver

En ting er selvfølgelig, at jeg får en større faglig ballast, hvilket aldrig er dårligt, og personligt interesserer ledelsesteori mig meget. Jeg må dog samtidig indrømme, at jeg også læser for at gøre mig selv til et større potentielt aktiv for en kommende arbejdsgiver, hvilket både skal lande mig jobbet og give mig i lønposen. Det er som alt andet en investering i, at jeg skal kunne vise værdien for den virksomhed, der overvejer at ansatte mig og kunne dokumentere, at jeg kan det, jeg siger, jeg kan. 

Henover ferien (eller snarere læseferien) har jeg derfor investeret i en lang række e-bøger, der zoomer ind på og går i dybden med de nyeste tendenser inden for ledelse og organisation. Dermed håber jeg at få en række faglige værktøjer, jeg kan bruge i et kommende job, og som forhåbentlig kan bidrage til, at jeg kan skabe værdi og omvendt gøre mig selv til et aktiv. Allerede nu har jeg fået indsigt i motivationsfaktorer og det, der driver medarbejdere til at yde en ekstra indsats for deres arbejdsgiver, og jeg glæder mig til at bygge ovenpå denne viden. Vil du også bruge sommeren på at blive klogere, skarpere og “mere værd” på jobbet, så tjek denne hjemmeside ud, hvor du finder et væld af e-bøger.