Find den rigtige lygte til din tur i det fri

By | 9. januar 2019

Elsker du at tage ud i det fri og opleve den skønne natur på forskellige tidspunkter af døgnet? Så er det en god idé, at du anskaffer dig en lygte. Selvom solen skinner, så kan der være mørke steder i naturen, der har brug for lys, før du med sikkerhed kan se, hvad der helt præcist sker. Skal du ud i naturen om aftenen er det essentielt at have en lygte med for at kunne finde vej og se naturen, når solen er gået ned. Du kan i denne blogartikel finde frem til den lygte, der passer dit behov.  

Lommelygte

Den klassiske lygte at medbringe på en friluftstur er en lommelygte. Du har formentligt prøvet en lommelygte før og ved, at der findes utrolig mange forskellige modeller, der alle kan noget forskelligt. Det er derfor meget vigtigt, at du tager dig tid til at beslutte, hvilken lommelygter der passer netop til dit behov. En ganske normal lommelygte er også velegnet til privat brug, da den ikke fylder så meget og ikke kræver så meget af brugeren. 

Lygte med +1000 lumens

Skal du ud og opleve naturen om natten og gerne vil have et klart syn af, hvad der sker omkring dig, så er der også mulighed for, at du kan anskaffe dig en lygte med +1000 lumens. Lumens er den mængde af lys, der kommer ud af din lygte, så er tallet højt, kommer der også meget lys. Når tallet kommer over 1000, så er det et meget kraftig lys, hvilket kan være nyttigt i meget mørke omgivelser. Så planlægger du at tage på opdagelse i naturen om natten, kan du med fordel læse mere om lygter med +1000 lumens hos xtragrej

Pandelampe

Skal du på en længere tur i naturen, så kan det godt være trættende at gå med eksempelvis en lommelygte i hånden. Her er en pandelampe et smart alternativ, og de kan også findes i forskellige modeller med forskellig styrke. Pandelampen er især smart, hvis du skal arbejde i mørket i naturen, da du kan have dine hænder fri til at arbejde.