Find et godt og holdbart danmarkskort

By | 18. november 2016

Er du på udkig efter et godt og holdbart danmarkskort til tankstationen, færgelejet eller rastepladsen, kan det være en god ide, at du undersøger, hvilke kort andre har været glade for. Det siger sig selv, at det skal være et holdbart kort, men hvilket materiale vil være bedst. En plakat i en ramme? Et kort der er printet på et lærred? Eller måske et der er printet på en opslagstavle? Du kan læse om andres erfaringer på bloggen trykkeri-info.dk og blive klogere på, hvad I skal vælge til jeres sted. 

Bloggen er skrevet af brugere som dig, der har været på jagt efter et godt og holdbart danmarkskort, og af skribenter, der ved noget om gode kort og holdbare materialer. Du kan derfor få flere forskellige perspektiver i forhold til, hvad du leder efter. Bloggen beskriver produkter fra flere forskellige firmaer, heriblandt Sumopix. Det er en webshop, der sælger danmarkskort i en række forskellige materialer. De har en kortdatabase med over 2000 kort, du kan vælge i mellem. 

For både turister og danskere kan det være rart at kunne orientere sig på et kort, når man er på farten. Når folk gør holdt på din rasteplads, vil de sikkert være taknemmelige for muligheden for at vise deres børn, hvor de er nu, og hvor de er på vej hen. Det kan give børnene en større forståelse af, at de er nødt til at være tålmodige lidt endnu. 

Når mange kigger på kortet hver dag, er det en god ide, at du vælger et holdbart materiale til det. På den måde vil du have glæde af kortet i længst mulig tid fremover. Hvis du vælger at bestille et kort, der er trykt som en plakat, kan det være en god ide, at du sætter det i en ramme. På den måde kan det holde i meget længere tid. 

En anden løsning er dog, at du bestiller et kort, der er trykt på et lærred. Det vil være langt mere holdbart end en plakat. Lærredet kan hænge for sig selv. Du behøver derfor ikke at beskytte det med en ramme. Det gør, at du kan sætte det op med det samme, som du får det hjem. Hos et firma som Sumopix kan du bestille lærreder med en lyddæmpende effekt. Selvom det sikkert ikke vil være meget på en travl rasteplads eller tankstation, kan det måske være med til at hjælpe lidt. Og lidt har jo også ret.