Forsinkede fly og spildte penge

By | 15. december 2017

Jeg har altid tegnet forsikringer i dyre domme, og det er heldigvis ikke så tit, jeg har fået brug for dem, men når du som jeg rejser minimum 2 gange om måneden med arbejdet, er det en stor irritation, når flyet så ikke letter, for det øger bare arbejdspresset.

Forsinkelser ødelægger så meget

Det er som om, at man hele tiden er bagud. For et par år siden fandt jeg så ud af, at jeg faktisk kunne få kompensation, når flyet ikke kunne lette. Jeg prøvede at finde ud af hvordan, men jeg synes nu, det er en omstændig process, så med mindre jeg havde god tid, så fik jeg det ikke gjort.

En kollega fortalte mig, at der var firmaer, som tog sig af det for mig for et mindre honorar, så det var noget, jeg skulle kigge på. Jeg gjorde det med det samme, og det viste sig, at der var flere forskellige, men der var en enkelt, som stak ud, nemlig https://skyhelp.dk/. De virkede meget professionelle, og de var ikke ublu i det, som de skulle have for at sikre, at jeg og firmaet fik det, som tilkom os, når flyet ikke lettede.

I gode hænder

Jeg fik en god snak med kundeservice hos dem, og de var rigtig gode til at vejlede mig. De skulle selvfølgelig have den nødvendige dokumentation for at sikre, at pengene kunne kræves ind, og det skulle indsendes, men resten skulle de nok tage sig af. Jeg skulle ikke på nogen måde bekymre mig om det, for de havde styr på alle de regler, der var i forbindelse med kompensationssøgning, og de ville sikre, vi fik alle de penge, som tilkom os, minus deres mindre honorar for deres arbejde.

Jeg har siden ikke gjort andet end at sende dokumentation ind, og det kører som smurt, fantastisk service og vi ved, vi er i trygge hænder, for det kører, som var det hele smurt i olie hver gang.