Gulvvarme koblet til fjernvarmen

By | 5. april 2018

Vi har fornylig købt en byggegrund, vi har fået sat et stort bjælkehus på grunden, og nu er vi så i gang med at få det indvendige på plads. Meget af det laver jeg selv, men der er dog nogle installationer, som jeg skal have professionelle til at komme og klare, for det er ikke noget, jeg må, og heller ikke noget, som jeg tør binde an med.

En af de installationer er de gulvvarme, der skal ligges under gulvene i hele huset. Vi har nemlig besluttet, at vi skal ikke have en eneste radiator, vi skal have gulvvarme og to store brændeovne, intet andet. Budgettet er småt, så jeg skulle bruge nogen, som kunne installere dette uden at bruge alt, vi havde på kistebunden. Min bror anbefalede mig at bruge dem, som han havde brugt til at få installeret deres anlæg, så jeg kiggede ind på deres hjemmeside, og de virkede billige og kompetente. Så jeg tog en god snak med deres kundeservice og fik en ud og se på projektet. Det tilbud, de gav, var under, hvad jeg havde forventet, så det blev dem, som fik arbejdet. Fra starten af var de professionelle, joviale og venlige, de arbejde metodisk og hurtigt, projektet blev afsluttet til tiden, og budgettet blev holdt. Noget, som virkelig var dejligt, for vi skulle have det hele klar til vinteren kom, for vi ville helst ikke tilbringe de kolde måneder i den campingvogn, som vi havde boet i, mens vi byggede huset.

En god blikkenslager gør forskellen

Vi blev færdige til tiden, og vi fik brug for de dygtige blikkenslagere til nogle af de andre projekter, der var, inden vi var færdige, men hver eneste projekt blev gjort færdigt billigt, til tiden og meget professionelt. Det hele har nu kørt upåklageligt i over 1 år, og det virker som om, det ville kunne køre til evig tid, for det er lavet af gode håndværkere og gode materialer.