Hvad gør god mad?

By | 5. juni 2018

Der skal meget til, når du tænker over det. Det skal være noget, der er lækkert og i en god kvalitet. Og det er jo forskelligt fra person til person, hvad der er lækker mad, og hvad der smager godt. Det skal også være klar til tiden. Der er som regel faste spisetider, og de skal overholdes, så ingen bliver for sultne. Desuden skal varm mad serveres varm. Ellers er der ikke meget ved den. Den slags forventer de fleste derhjemme – selv til hverdag, men er det ude og til fest, så er forventningerne endnu højere. Her skal der noget ekstra til, end det du får til hverdag, og det må gerne kunne mærkes, at der er tale om en festdag.

At spise ude eller at få det leveret

Mange tænker, at mad på en restaurant, alt efter hvilken der er tale om, er bedre end at få maden leveret. Det var egentlig også min tanke, men jeg var nu nødt til at få maden leveret. På en restaurant kan du kun blive siddende med dine gæster så længe, der er mad på bordet, hvor du hjemme kan hygge med dem i længere tid. Jeg foretrak det sidste, men jeg var nervøs for maden. Kun det bedste er godt nok, ikke kun for mig, men så sandelig også for mine gæster.

Det findes

Jeg fik catering, der havde det hele. Varm mad. Lækker mad. Mad til tiden. Billig mad. Mad alle kunne lide, både jeg selv og gæsterne. Og mad der var så langt fra hverdag, som det kommer. Jeg var meget imponeret over de friske råvarer, at det var veltilberedt, og at det smagte så godt. Selv senere som natmad var det helt perfekt, og der var buffeten mindst lige så velbesøgt, som den var tidligere på dagen. Næste gang så bruger jeg dem igen. Det er der ingen tvivl om.