Inspirationskilde til byg-sev-projektet

By | 3. april 2017

Når man for første gang i sit liv flytter hjemmefra, så føler man sig virkelig voksen. Man flytter fra de vante trygge rammer derhjemme og skal pludselig til at klare sig selv. Dengang jeg flyttede i lejlighed med min kæreste, følte jeg virkelig, at jeg var ved at blive voksen. Der var så mange nye ting, som man skulle til at gøre selv, og det var en fantastisk men også en smule hård opgave. Dengang tænkte jeg, at når jeg nu boede i lejlighed, så var jeg voksen. Men nu er min kæreste og jeg lige flyttet fra vores lille hyggelige lejlighed og ind i et rigtigt hus. Pludselig er der endnu flere ting, som man skal vænne sig til og klare selv. Jeg har for eksempel aldrig været vant til at have min egen have og bare pasningen af den, kan være noget af en udfordring for mig.

Nu har min kæreste og jeg også valgt at flytte ind i et lidt gammelt og slidt hus, som vi så vil nyrenovere, så det bliver fuldstændig vores eget. Det er et stort projekt og en drøm som vi altid har haft. Min mand ved heldigvis en smule om det at bygge selv, for her er jeg selv helt på bar bund. Men jeg vil stadig gerne kunne bidrage og hjælpe til, så derfor har jeg fået stor hjælp fra bloggen alt-til-byggeriet.dk. Her kan man læse artikler og anbefalinger til forskellige produkter og byg-selv-projekter. Via bloggen har vi blandt andet fået øjnene op for badmiljøer fra Scanbad og deres gode kvalitet til billige penge. Vi har også læst om mange blogs, som anbefaler hjemmesiden Tgkshop.dk, som er online hjemmeside for Trægården kås. Her kan man finde alt, hvad man har brug for, når man selv skal renovere et hus. På blogsene kan man læse anbefalinger om forskellige produkter, og så kan man finde produkterne utroligt billigt hos Tgkshop.dk. Blogsene er skrevet af eksperter eller bare entusiaster inden for byggebranchen, og derfor er der virkelig hjælp at hente, når man ikke ved noget om at bygge selv. Vi har særligt fået meget inspiration og hjælp til vores have, hvor vi på grund af blogsene har valgt at have drivhus og grillområde. Takket være blogsene, kan jeg nu også være med til at planlægge, bygge og renovere på huset, og det er virkelig fantastisk at være med i den proces. Uanset om man er erfaren inden for byg-selv-kategorien, eller om man er nybegynder som jeg, så kan man helt sikkert få hjælp og god inspiration på alt-til-byggeriet.dk.