Jeg skal have min te

By | 10. oktober 2018

Jeg har hver dag, når jeg kommer hjem fra arbejde, nogle timer til mig selv, og der skal jeg altid have en halv time, hvor jeg slapper af og drikker en rigtig god kop sort te. 

Det er en vane, som jeg tog til mig for mange år siden, allerede da jeg gik i folkeskolen, og det hænger ved. Det er min tid, og med årene er jeg blevet lidt af en te-nørd, og jeg bruger meget tid på at få min te sendt fra udlandet, da jeg nægter at gå på kompromis med kvaliteten.

Billigere og bedre herhjemme

For et halvt år siden kom min kollega og fortalte mig, at hun havde fundet en dansk hjemmeside, hvor de havde alt det te, som jeg kunne tænke mig.

Jeg fik hjemmesiden, men jeg var noget i tvivl om, om det nu kunne passe. Jeg kiggede ind og blev noget overrasket over både det store udvalg, de havde og priserne, som var så meget lavere end det, som jeg har betalt de sidste mange år.

Jeg var så meget i tvivl, om de nu også kunne være så billige og levere så god kvalitet, så jeg bestilte kun det mindste, de sendte ud.

Hurtig levering

Allerede efter nogle få dage kom min te, forbavsende hurtigt, og samme aften kunne jeg så smage på varerne. Igen fik jeg en overraskelse, for den sorte te, de havde, var bedre end den, som jeg plejede at drikke. Så jeg skyndte mig at bestille en større portion, og siden den dag har jeg ikke bestilt min te andre steder, og de få gange jeg har skrevet til kundeservice, har de været klar med et svar forbavsende hurtigt. Imponerende de kan levere te så hurtigt og samtidigt have en god kvalitet, gode priser og yde så flot en service.