Kærlighed på farten

By | 27. september 2018

De fleste vil forbinde den slags med forskellige apps og hjemmesider, hvor kærligheden kan blomstre og nye mennesker mødes, men for mig er det litteraturens kærlighed. Det er et af de største emner, og der er ikke kun bøger, der kun handler om den store kærlighed, men masser af historier, hvor kærlighed er en del af historien og hvor forelskelse og begær er det, der styrer begivenhedernes gang.

Det centrerer sig om hjertet

Af en eller anden årsag, så har ale en holdning til det, andre kan lide at læse. Nogle synes det er spændende, andre er utilfredse med det bras jeg læser. De sidste irriterer mig, for det er min sag, og jeg blander mig i øvrigt ikke i deres. Derfor er jeg gået over til e-bøger. Mere bestemt den geniale kindle. Med den kan jeg læse på tabletten, den er let, og ingen kan snage i mine sager, hverken ude eller hjemme.

Men det er ikke kun derfor, jeg er helt vild med den. Med en kindle kan jeg let have alle bøger ved hånden, jeg kan læse, når jeg har lyst, den er let som en fjer, og den er til at ligge ned med i sofaen.

Udvalget er enormt

Findes bogen, ja så findes den nok helt sikkert til kindle. Der er aldrig udsolgt, når det er elektronisk, og jeg kan samtidig bruge min telefon til at høre radio eller musik. Den er det bedste siden bogen blev allemandseje, og jeg skal næppe have en bog af papir igen. Nogle vil sikkert synes, det er fjollet med en tablet kun til bøger, men det må være dem, der aldrig har prøvet en kindle.

Jeg var lidt skeptisk, men det er jeg ikke mere. Og batterilevetiden er fantastisk, så alt på denne bogtablet virker bedre, end jeg havde drømt om.