Klæd stuen bedre på med et nyt tapet

By | 3. februar 2018

Stuen er et af de steder i hjemmet, som skal kunne rumme flest forskellige muligheder på én gang. Der skal være plads og mulighed for at slappe af i sofaen foran tv’et, der skal være plads til leg for en børnefamilie, der skal være plads til gæster og eventuelt spisepladser, og jeg kan blive ved. Derfor er det også vigtigt at være opmærksom på, at stuen ikke må blive kedelig. Tværtimod skal stuen og indretningen heraf være fuld af liv og glæde, hvilket vil smitte af på gæster, børn og andre brugere af stuen. Men hvordan gør man så det på bedst mulig vis? Det er der muligvis forskellige bud på, men mit personlige bud er med et nyt tapet.

 

Tapet er nemlig ikke kun en hvid plamage, som man smækker op på væggen og maler fra tid til anden. Tværtimod er tapet omskifteligt i moden ligesom alt andet, men samtidig rummer konceptet så mange flere muligheder end de fleste andre ting inden for indretning. Du har nemlig mulighed – med det rette tapet – for at fuldende rummet både set fra indretningens, gæsternes og følelsens side. Du finder et væld af muligheder for at opfylde dét med det rette tapet på https://www.tapeteksperten.dk/tapet-kategorier/.  

 

Motiv-tapet er moderne som aldrig før

Det har sjældent været mere moderne end nu at bevæge sig væk fra de kedelige, hvide vægge. Og det med god grund. For som sagt rummer en væg masser af muligheder for at fuldende rummet, hvis blot man anskuer væggen på rette vis. Jeg ser det som et tomt kanvas – og hvor mange hænger mon en tom ramme på væggen, eksempelvis? Ikke jeg. Moderne er det lige for tiden at være lidt ”overilet” i sine valg. Har du en læsekrog, så vælg et motiv af en gammel biblioteks-boghylde til at have bag sofaen og læsestolen. Eller vælg noget andet, som passer dig og din nuværende indretning bedst; det er nemlig vigtigst!