Kogende vand hele tiden

By | 5. oktober 2017

Drømmehuset var på plads. Vi havde skrevet under, og det var vores. Det var egentlig tæt på at være indflytningsklart, lidt maling, og så kunne vi bo der for evigt. Køkkenet var lidt gammelt, men det var propert, og det kunne sagtens fungere fint for os, indtil vi en dag havde så meget luft i økonomien, at vi kunne få det renoveret, så det stod mål med resten af huset.

Den bedste gave

Min mand og jeg har begge to de bedste forældre, man kan forestille sig. De har været med hele vejen på jagt efter huset, og med to fædre, der er håndværkere, så er vi sikre på, at de vi har købt, er noget kram. Da vi fik nøglerne og skulle i gang med at svinge malerpenslerne, så kom de på besøg og sagde, at vi lige skulle vente med køkkenet. De ville give det en upgrade, så den gamle stil kunne bevares, men med et moderne præg. Var der noget særligt, vi ville have, så skulle de nok få det sat op.

Så vi gik på jagt efter inspiration til det, der kunne gøre det charmerende køkken moderne og lækkert, og vi fandt rigtig meget god inspiration hos http://indretningogvvs.dk, hvo der var rigtig gode indlæg om indretning af blandt andet køkkener. Vi besluttede os hurtigt til, at det vi bare ville have, det var en vandhane med kogende vand i.

Mange på bloggen havde linket til completvvs.dk, hvor de havde fundet det, de skulle bruge, og det til gode priser. Hvorfor så ikke kigge ind, tænkte vi, og det skulle vise sig at være et rigtig godt råd.

Billige priser på alt

Ud over at vi hurtigt fandt den kogende vandhane fra Quooker, vi gerne ville have, så blev vi positivt overrasket over priser og levering. Vandhanen kom i god tid inden den weekend, hvor de to fædre ville komme og stille deres arbejdskraft til rådighed. Der var ingen problemer med at få sådan en installeret, selvom jeg n synes, den virker ret teknisk, og på rekordtid var der kaffe og te til alle.

Jeg kan godt mærke, at der nu er to mødre, der ser muligheder for deres respektive køkkener, og heldigvis er der både separate haner, som den vi har købt, men også nogle, der kombinerer det kogende vand med et almindeligt blandingsbatteri, hvis nu køkkenet ikke er stort nok.

Fare nye verden og penge til overs. Det har vi nu takket være completvvs.dk og deres fantastiske hjemmeside.