Lad andre lave maden

By | 17. juli 2019

Jeg er desværre ingen ørn i et køkken. Men som de fleste andre, så kan jeg godt lide god mad og drikke. Så længe andre står for det. Jeg er altid gad for at bliv inviteret ud, men jeg kan nu bedst lide at komme ud at spise. Det at dygtige kokke står parat og laver fortryllende retter, det er lige mig. Jeg gider ikke det jævne eller kedelige kæder, jeg vil have oplevelser ud over det sædvanlige. Steder, der er værd at besøge. Ikke at jeg rejser efter det, som nogle gør, jeg holder mig til mit lokalområde, for der er gode oplevelser at få her.

Den bedste hidtil

God mad er i fokus som aldrig før. Det sammen med omgivelser, der passer til konceptet. Måske skyldes det alle de programmer, der er i TV og den fokus, der er på nordisk mad verden over, men det gør, at flere unge kokke viser, at de virkelig kan noget. Det er spændende mad, og det er de ting, vi andre ikke er i nærheden af at kunne lave derhjemme.

Her den anden dag havde jeg en af den slags oplevelser. Det var uden tvivl den bedste restaurant århus, jeg har besøgt. Et sted, hvor mad, drikke og omgivelser gik op i en højere enhed, og jeg skulle ikke langt væk fra mit eget hjem.

At spise godt

Jeg kan lide de steder, hvor det er mere end svært at vælge, hvad jeg gerne vil have. Der hvor maden er superb, og jeg ved, jeg skal tilbage for at prøve andre ting på deres menu, for jeg må smage det hele. Stemningen var perfekt, og der er dygtige tjenere og personale, for maden alene er ikke nok til, at jeg har lyst til at komme igen. Det skal være det hele, der gør det.