Med skum på toppen

By | 21. maj 2018

Så kom tiden til at sælge firmaet, alt det, som jeg har bygget op, havde nået en størrelse, hvor der flere gange årligt kom folk, som gerne ville opkøbe vores lille firma, og nu var det de tilbød mig kommet op i et prisleje, hvor jeg kan trække mig og leve af det.

At finde en hobby

Så jeg gjorde det, solgte mit firma og står nu med en pæn slat penge og skal finde en ny hobby, som kan fylde min hverdag. Det skule være ølbrygning, for hvem kan ikke lide lidt hjemmekemi, og så ender det jo med noget, som smager godt.

Jeg havde kigget ind på nogle blogs og et par hjemmesider og spurgt mig lidt for på nogle af mikrobryggerierne, og der var en hjemmeside, som de fleste anbefalede, så det endte med at blive hos dem, jeg placerede min første ordre på bryganlæg, dunke, termometre og alle de råvarer, som skal til for at brygge en rigtig god julebryg og en pilsner.

Allerede ugen efter jeg havde placeret min ordre, kom det, som jeg havde bestilt, og jeg blev så overvældet, at jeg måtte ringe til kundeservice for at få et par fifs, men det tog de i stiv arm, og det er tydeligt, det er folk med passion for bryg selv øl, som sidder i den anden ende af røret.

Super kvalitet

Alt det, som jeg havde bestilt, var af den bedste kvalitet, der er til hjemmebrygning, og der er ingen tvivl om, at jeg har fundet rigtige sted til at levere alt det, som jeg skal bruge til mine øl, så mangler jeg bare en bar, hvor jeg kan sidde og se fodbold med vennerne og skænke en fadøl, mens vi ser bold. En velskænket fadøl har jo altid skum på toppen.

Tænk sig alt den glæde og sjov for næsten ingen penge, det må man da glæde sig over.