Nu er det nok!

By | 5. februar 2018

Vi har høns i baghaven, og vi har altid nydt at vide, at vores blødkogte æg er af egen avl, men den sidste måned har vi været ude og fundet alle rederne tomme. Der har været ubudne gæster, som har taget æggene, og det er det eneste, som de har gjort. Irriterende.

Nu skal der sikkerhed til

Jeg har derfor besluttet, at nu vil jeg have videoovervågning sat op, for det er ubehageligt at vide, at der er folk, som går rundt i min baghave ikke langt fra, hvor min familie og jeg er, og at de så stjæler vores æg er også en irritation.

Jeg kan sagtens selv sætte kameraer op, for det har jeg også gjort på arbejdet, så jeg skulle finde et sted, hvor jeg kunne få det til en pris, som jeg er villig til at betale, og det skulle vise sig at være en lang process. Jeg trawlede mange sider igennem og var ved at give op, da min nabo sagde, at jeg skulle kigge ind hos det firma, som hans søn havde brugt. De var nemlig ikke så dyre igen.

Jeg kiggede ind, og det var så tydeligt, at de var billigere end det, som jeg havde kigget på tidligere. De havde udstyr i alle prisklasser, og de havde også noget, som passede os ganske glimrende, så der var ingen grund til at vente med at bestille.

Lynhurtig levering

Allerede ugen efter kom kameraerne frem, og så var det med at få dem sat op med det samme. Der var en harddisk med, som kameraerne optagede på, og filmen blev gemt i 48 timer. Det ville være nok til at fange de skyldige.

Vi fangede dem, som havde lidt for lange fingre, og det gjorde vi kun, fordi vi kunne få videoovervågning til en god pris og i en god kvalitet, og at vi også fik det hele leveret til en rigtig god pris er bestemt ikke noget, som vi vil klage over.