Overvågning af hus og hjem er ikke bare ét kamera

By | 11. september 2017

Som overskriften måske indikerer, så handler denne artikel om overvågningskameraer, videoovervågning og lignende, som mange danskere benytter sig af, for at beskytte hus og hjem. Og det er da også en god idé. Tyve og andre fremmede ”gæster”, som bestemt ikke er inviteret, undgår nemlig huse, hvor der er skiltet med overvågningskamera. Det er en af de mest effektive præventive metoder, når det kommer til indbrud – både i privaten, men også på diverse kontorer og hos virksomheder.

 

Dermed er det ikke tilfældigt, at videoovervågning er blevet ganske populært. Måske det er opstået i takt med, at politiet får færre ressourcer og at antallet af indbrud stiger. Hvem ved? Uanset hvad, så bliver der i hvert fald solgt mange overvågningskameraer; noget, som selvfølgelig betyder, at der opstår flere muligheder på markedet til forbrugeren. Hvilke? Det kan du læse meget mere om lige her, samt med et herunder. De følgende eksempler er netop lånt fra siden, som linket sender dig videre til. Det er nemlig en blog om videoovervågning, kameraudstyr og så videre, hvor du finder meget information og gode produktanbefalinger.

 

Billedkvalitet eller præventiv indsats?

Hvad bør du vægte højest, når du implementerer et overvågningssystem? Er det billedkvaliteten, så du med størst mulig chance kan identificere en eventuel ubuden gæst? Eller er det den præventive effekt, som kameraer altid har, når de er i privaten og der skiltes med det? Måske du skal besøge bloggen for at finde det rette produkt, eller måske du skal gøre det for at læse mere om forskellene?

 

Uanset hvad, så kan overvågningskameraer i hvert fald forskellige ting. Nogle er det typiske kamera, som stort set kun er præventivt. Måske det kan fange en nummerplade eller et mindre kendetegn på en eventuel gerningsmand, men det er også det. Andre kameraer er i langt højere opløsning, hvilket betyder, at der er større chance for genkendelse af personer og genstande. Det kan være guld værd, hvis du har noget vigtigt at beskytte. Ellers plejer en præventiv løsning at være nok. Ligeledes bør du overveje andre features, som hvorvidt kameraer skal være trådløst og koblet til internettet, således at du kan følge med online 24/7. Du skal også tænke over, om ét kamera er nok, eller om det ganske enkelt er for nemt at bryde ind og ikke blive set, med mindre du har flere kameraer på matriklen. Så for at runde af, så slutter vi, hvor vi startede. Overvågning er ikke kun én løsning, men en individuel løsning, som passer dine behov.