Sådan støtte du et sundt dyreliv

By | 23. november 2018

Regnskoven er stadigvæk en af de områder i verden, hvor allerflest forskelligartede dyr og insekter holder til. Det er her, nogle af de mest eksotiske krybdyr, fugle og insekter holder til, og det er her, vi for alvor har glæde af at undersøge, den natur vi for mange år siden blev tildelt. 

Men denne natur er i dag truet af den selvsamme eksistens, som ellers synes at have svoren at ville beskytte den, og det er super ærgerligt taget i betragtning af, at regnskoven er et af de eneste steder på jorden, hvor mennesket endnu ikke har sat sit naturdræbende præg – men heldigvis er det endnu ikke for sent, og du kan faktisk deltage i kampen mod fældning af regnskoven, uden det kræver nogen særlig opofrelse.

Sådan gør du

Det er faktisk ikke så svært at finde ud af, hvordan man mest effektivt kan støtte verdensskove. Mange organisationer har forskellige støtteordninger, og det er derfor relativt nemt at finde en, der passer bedst til netop dig – hvad enten du forventer anerkendelse for din støtte, eller støtten er anerkendelse nok. Det tager kun fem minutter at finde den rette støtteordning, og man vil helt sikkert kunne sove med bedre samvittighed, hvis man har hjulpet i kampen mod udryddelse af verdens regnskove.