Tre forslag til unikke tapeter

By | 31. juli 2017

Tapeter er meget mere end de hvide overflader, som langt de fleste af os har hjemme på væggene. Det er en mulighed for at bringe kreativitet, ro, glæde, farver og lys ind i dit hjem, hvilket til gengæld gør dine rum meget mere personlige og unikke. Dermed skal du ikke vælge det simple, hvide tapet, uden at du inden har gjort dig overvejelser omkring andre muligheder. På den anden side er det dog også vigtigt, at du ikke blindt vælger et tapet, som ikke nødvendigvis stemmer overens med din nuværende indretning. Her kommer der 3 forslag til unikke tapeter samt et forsalg til en blog, hvor du kan finde meget mere inspiration.

 

Tapet med naturlige motiver

Tapet med motiv og print har sjældent været mere moderne, end det er nu. Ganske vidst har flere af de forrige generationer foretrukket tapeter med mønster og lignende, men dengang var de nu ikke særligt pæne. I dag afspejler tapeter med motiver vores moderne tider, som dog kan være ret omskiftelige. Derfor er det vigtigt, inden du vælger tapet med et naturligt motiv, som eksempelvis blade, planter eller lignende, at du lige overvejer, om tapetet er moderne også om fem år.

 

Fototapetet med uendelige muligheder

Et andet forslag til, hvad du kan kigge efter, hvis du skal have et lidt mere spændende tapet, er de såkaldte fototapeter. Fototapeter kan være inden for alverdens temaer mellem himmel og jord – men fælles for dem er, at de kan bringe et noget unikt, sjovt, sejt eller fint ind i dit hjem. Som eksempel kan du udnytte fototapet med et motiv af en murstensvæg, som giver et lækkert indtryk af en moderne lejlighed. Ligeledes fås de også med Disney- og superheltemotiver, hvilket gør det perfekt til børneværelset også. Det kan også være et roligt udtryk til kontoret, med motiver af strand, skov eller vand, ligesom at der også findes fototapet med kunst, blomster eller storbymotiver. Mulighederne er med andre ord uendelige.

 

Find inspiration på denne blog

Sidste tip til, hvordan du udvælger dig et nyt tapet, som ikke er hvidt, er at besøge denne blog af tapeteksperten. Her får du en kilde, som er rig på inspiration, viden og idéer til, hvordan du kan udnytte diverse typer tapet, hvordan du får det til at passe med resten af din indretning, og hvordan du vælger det rette tapet, baseret på din personlighed. Ligeledes er der også masser af anden inspiration at hente på bloggen, blandt andet til valg af tæpper.