Vi skulle have nye døre og vinduer

By | 21. maj 2018

Vi købte huset for mange år siden, og den gang fik vi installeret nye døre og vinduer i hele huset, men det er mange år siden, og det er på tide at få dem skiftet ud med nogle nye og så samtidig få nogle nye låse, som kan sikre hjemme mod indbrud.

Gode låse

Nye vinduer og døre er dyre nok i sig selv, og når der så skal nye låse til vinduer og døre med i pakken, så bliver det en meget dyr udskrivning. Derfor ledte vi efter et sted, hvor vi kunne finde låsene til en billigere penge. Vi snakkede med låsesmede, og vi ledte højt og lavt, men der var ingen, som kunne give os et tilbud, som passede ind i vores budget.

Vi fik dog hjælp af dem, som kom og skulle montere vores vinduer og døre, de kendte til en hjemmeside med en låsesmed Odense, hvor jeg kunne bestille låse, som var meget sikre og lette at installere.

De havde ret, og efter en god snak med deres kundeservice om, hvad vi egentligt havde brug for, så placerede vi en ordre og ventede på, at det kom frem. Allerede ugen efter kom de nye låse frem med alle certifikater og med instruktioner for installering, så det gik som en leg at få dem på plads.

Det virker perfekt

De nye låse til vinduer og døre er i en rigtig god kvalitet, og de virker godt. Vi havde desværre et års tid efter forsøg på indbrud, de prøvede at komme ind via vores terrassedør, men det måtte de opgive igen.

Vi ved godt, hvem vi ville anbefale, hvis vi kender nogen, som skal bruge nye låse, for vi fik en god, hurtig levering, god service, låse i en udsøgt kvalitet og det hele til en rigtig god pris, som vi ikke kunne finde hos nogle af deres konkurrenter.